Yritys

Olemme täällä palvelemassa sinua, ota yhteyttä!

Vuokatti Ski Service

Asiakaspalvelu
050 542 7268

Vuokatin Urheiluopisto
FIN-88610 Vuokatti

sähköposti: skiservice (at) vuokattisport.fi

Toimipaikkamme sijaitsee keskellä Vuokatin Urheiluopiston aluetta.

Sijainti kartalla

Parhaat hetket hiotaan täällä

Vuokatin ihastuttava luonto on yllättävän lähellä ja mahtaviin maisemiin on helppo tulla autolla tai Kajaanin kautta kätevästi junalla tai lentäen.

5

henkilöä palveluksessasi

150

erilaista vuokrattavaa välinettä

1500

erilaista varaosaa

Parhaat hetket hiotaan täällä!

Hei sinä! Haluamme kertoa sinulle tarinan yrityksemme matkasta tähän päivään. Se ei ole tarina Vuokatti Ski Servicen hittituotteista, vaan se on tositarina siitä, miten meillä asiat tehdään.

Mahdollistamme niin hyvän urheilusuorituksen, kuin se vain välineiden avulla onnistuu. Tämä kunnianhimoinen lupaus juontaa 1970-luvulle, jolloin yrityksen perustajajäsenen Jouko Liljeroos kilpaurheili menestyksekkäästi hiihtäjänä. Hänet tunnetaan nuorten hiihdon MM-hopeasta ja kolmesta hiihdon SM-voitosta. Jo tuolloin Jouko ymmärsi, että huippu-urheilussa kilpailu voittajasta saatetaan käydä kymmenesosasekunneissa – siinä vaiheessa urheilijan suoriutumista tukevat välineet ratkaisevat onko lopputulos todella hiottu timantiksi.

 

 

Menestyksekkäiden urheiluvuosien jälkeen syttyi kipinä yrittäjyyteen. Jouko halusi auttaa omalla osaamisellaan myös muita yltämään parempaan. Vuonna 1998 Jouko hankki ystävänsä kanssa suksien hiomakoneen ja syntyi yritys, joka tänä päivänä tunnetaan Vuokatti Ski Servicenä. Noista ajoista on edetty eteenpäin ja yritystoiminnan alkutaipaleella puikkoihin on hypännyt Joukon poika Roni Liljeroos. Tämän päivän Vuokatti Ski Service on rakentunut isältä pojalle siirtyneen tiedon ja pitkäikäisen kokemuksen päälle, johon yhdistyy vankka tahtotila tarjota asiakkaille vain parasta laatua, nyt ja huomenna.

Tunnemme aitoa ylpeyttä siitä, että olemme jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan onnistuneet auttamaan asiakkaitamme mitä erilaisimmissa tarpeissa aina kilpatason urheilijoiden laatuvaatimuksista lomailijoiden etsimiin elämyksiin. Asioipa kanssamme millainen asiakas tahansa, sillä hetkellä hän on meille kaikista tärkein ja keskitymme auttamaan häntä niin hyvin kuin osaamme. Ja se ei ole vähän se. Asiakkaat kehuvatkin meistä huokuvaa asiantuntevaa ja huomioivaa otetta, vaikka me välillä mietimme, että ihmisiähän tässä vain toisillemme ollaan.

Olipa aikeenasi pyöräillä tai hiihtää pohjoisen taivaankannen alla, me huolehdimme että pyöräsi pyörii ja suksesi luistaa. Parhaat hetket ovat meidän kaikkien ulottuvilla, ne vain pitää hioa esiin.