Pyörähuolto

Parasta huoltoa pyörällesi

Säännöllinen ja asianmukainen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää sekä parantaa pyöräilyn turvallisuutta. Olipa pyöräsi mummolta peritty tai hiilikuituinen kilpapyörä, me palvelemme kaikkia pyöräilijöitä merkistä, mallista tai pyörän iästä riippumatta ammattitaidolla. Tuo pyöräsi meille huoltoon niin varmistamme, että pyöräsi pyörii jatkossakin!

Huollon aukioloajat

MA-PE 9-18
LA-SU 9-15

Loka- ja marraskuun ajan
MA-PE 9-17
LA 9-15
SU SULJETTU

Valtakunnallinen huoltopiste

Parhaan mahdollisen huollon tarjotaksemme meiltä löytyy Shimanon ja Boschin huoltolaite, jolla pääsemme käsiksi pyörien moottoreihin ja diagnostiikkaan.

Pyörähuollon palveluhinnasto

Perushuolto

Pyörän perushuolto sisältää pyörän vanteiden rihtauksen, liikkuvien osien voitelun, jarrujen ja vaihteiden säädön, mutterien ja pulttien kiristyksen ja kuluneiden, sekä rikkinäisten osien vaihdon. Vaihdetuista osista veloitetaan erikseen!
59

SÄHKÖPYÖRÄN PERUSHUOLTO

Pyörän perushuolto sisältää pyörän vanteiden rihtauksen, liikkuvien osien voitelun, jarrujen ja vaihteiden säädön, mutterien ja pulttien kiristyksen ja kuluneiden, sekä rikkinäisten osien vaihdon. Vaihdetuista osista veloitetaan erikseen! Mikäli sähköpyöräsi on Boschin tai Shimanon moottorilla, sisältää perushuolto diagnostiikka päivityksen!
99

YKSITTÄISTYÖT

Yksittäistöihin kuuluu yksittäisien osien vaihtaminen, esimerkiksi jarrupalojen tai sisäkumin vaihto. Vaihdettava osa ei sisälly hintaan.
Alk.
10

Usein kysyttyä

Kauan huolto kestää?

Huollon kesto määräytyy työn vaativuuden ja suuruuden mukaan.

Milloin pitää varata aika huoltoon?

Pyörähuollossa ei ole varsinaista ajanvarausta, soittamalla tai vierailemalla tiloissamme saat selville huoltoaikataulumme!

Sisältääkö huollon hinta varaosat jne?

Huollon hinta ei sisällä vaihdettavia varaosia.

Varaosat ja tarvikkeet

Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita!