Pyörähuolto

Parasta huoltoa pyörällesi

Säännöllinen ja asianmukainen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää sekä parantaa pyöräilyn turvallisuutta. Olipa pyöräsi peruspyörä tai sähköpyörä, me palvelemme kaikkia pyöräilijöitä ammattitaidolla. Tuo pyöräsi meille huoltoon niin varmistamme, että pyöräsi pyörii jatkossakin!

Liikkeemme avoinna

MA-PE 9-17
LA  9-15
SU SULJETTU

Valtakunnallinen huoltopiste

Parhaan mahdollisen huollon tarjotaksemme meiltä löytyy Shimanon ja Boschin huoltolaite, jolla pääsemme käsiksi pyörien moottoreihin ja diagnostiikkaan.

Pyörähuollon palveluhinnasto

Perushuolto

Pyörän perushuolto sisältää pyörän vanteiden rihtauksen, liikkuvien osien voitelun, jarrujen ja vaihteiden säädön, mutterien ja pulttien kiristyksen ja kuluneiden, sekä rikkinäisten osien vaihdon. Voimansiirron puhdistus lisätyönä 20€. Vaihdetuista osista veloitetaan erikseen.
69

SÄHKÖPYÖRÄN PERUSHUOLTO

Pyörän perushuolto sisältää pyörän vanteiden rihtauksen, liikkuvien osien voitelun, jarrujen ja vaihteiden säädön, mutterien ja pulttien kiristyksen ja kuluneiden, sekä rikkinäisten osien vaihdon. Voimansiirron puhdistus lisätyönä 20€. Vaihdetuista osista veloitetaan erikseen. Mikäli sähköpyöräsi on Boschin tai Shimanon moottorilla, sisältää perushuolto diagnostiikka päivityksen!
109

YKSITTÄISTYÖT

Yksittäistöihin kuuluu yksittäisien osien vaihtaminen, esimerkiksi jarrupalojen tai sisäkumin vaihto. Vaihdettava osa ei sisälly hintaan.
Alk.
20

MUU TYÖ

Tuntiveloitus
69

Usein kysyttyä

Kauan huolto kestää?

Huollon kesto määräytyy työn vaativuuden ja suuruuden mukaan.

Milloin pitää varata aika huoltoon?

Pyörähuollossa ei ole varsinaista ajanvarausta, soittamalla tai vierailemalla tiloissamme saat selville huoltoaikataulumme!

Sisältääkö huollon hinta varaosat jne?

Huollon hinta ei sisällä vaihdettavia varaosia.

Varaosat ja tarvikkeet

Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita!