Suksihuolto

Parasta huoltoa suksillesi

Onnistuneen hiihtolenkin salaisuutena on asianmukainen suksihuolto, jolla varmistetaan hiihtämisen sujuminen pohjolan talven sääolosuhteissa. Kun huollat varusteesi säännöllisesti, pääset nauttimaan suosikkilajistasi täysillä ja samalla pidennät varusteidesi käyttöikää. Meiltä löydät asiantuntevat huoltopalvelut sekä ammattilaisille että harrastajille. Kilpahiihtäjille huollamme suksen juuri kelin ja kisan olosuhteita varten! Aktiiviharrastajan tarpeisiin pystymme myös vastaamaan ja saamme suksestasi varman joka paikan höylän!

Huollon aukioloajat

MA-PE 9-18
LA-SU 9-15

Loka- ja marraskuun ajan
MA-PE 9-17
LA 9-15
SU SULJETTU

Suksihionta

Yrityksemme alkuperä juontaa juuren suksien hiomiseen ja yrityksemme kulmakiviä se on edelleen, joten halusimme tehdä siitä oman osion! Miksi suksia sitten hiotaan? Suksi on ehdottomasti liukkaimmillaan hionnan jälkeen. Hionta perustuu prosessiin, jossa suksen pohja oikaistaan, jonka johdosta suksi on liukas ja imee voidetta paremmin! Vastaavasti taas hiomattomuus johtaa pohjan lasittumiseen ja suksen käyttöiän lyhenemiseen. Suosittelemme suksille myös kesähuoltoa eli suksien puhdistamista, vahausta ja mahdollisesti myös hiontaa!

 

Kokohuolto!

Suksien hiominen on yksi vaihe kohti toimivaa suksea! Kokohuoltoomme kuuluu hionnan lisäksi suksen uunitus, sekä voitelu. Suksen uunitus perustuu voiteen imeytymiskyvyn paranemiseen. Uunituksen jälkeen suksen pohja pysyy märkänä, jolloin voide imeytyy paremmin. Reichmann Race Waxer – laitteen avulla voitelutahtimme nopeutuu laadusta tinkimättä! Suksen pitoalueen tarkastamista varten olemme hankkineet pitoalueenmittauslaitteen, pitoalueenmittaus ei sisälly kokohuoltoon.

Suksihuoltohinnasto

SUKSIHIONTA

Suksihionta sisältää suksen oikaisun, tasoituksen ja kisahionnan!
37

SITEIDEN VAIHTO

10

SUKSIVOITELU

Alk.
15

SUKSIEN KOKOHUOLTO

Kokohuoltoon sisältyy hionta, pohjustus (uunitus), LF/HF vahat + neste. Perinteisen suksiin pitovoitelu.
65

Usein kysyttyä

1

Kauan huolto kestää?

Riippuen huollettavien suksien määrästä, yleensä sukset saa saman päivän aikana!

2

Milloin pitää varata aika huoltoon?

Suksihuollossa ei ole varsinaista ajanvarausta, soittamalla tai vierailemalla tiloissamme saat selville huoltoaikataulumme!

3

Miksi suksi uunitetaan?

Hionnan jälkeen suksen pohjamateriaali on huokoinen. Uunituksen tarkoitus on pitää suksen pohja märkänä, jolloin voide imeytyy sukseen paremmin.

4

Voiko suksen pohjaa paikata?

Kyllä, se voidaan paikata, jolloin se myös hiotaan!

5

Mitä suksen kokohuolto sisältää?

Kokohuoltoon sisältyy hionta, pohjustus (uunitus), LF/HF vahat + neste. Perinteisen suksiin pitovoitelu.

NÄIN LÄHETÄT JA HUOLLATAT SUKSESI MEILLÄ

Suksien lähetys on myös mahdollista! Huollossamme on suksia ympäri Suomen!

1

Valitse alla olevasta hinnastosta suksillesi huolto. Tai ole meihin yhteydessä niin autamme sinua oikean huollon valitsemisessa!

2

Pakkaa suksesti huolellisesti. Käytä rohkeasti pakkausteippiä äläkä säästele pehmusteissa!

3

Lähetä suksesi matkahuollolla meille: Vuokatti Ski Service, Opistontie 1, 88610 Vuokatti
Mukaan merkintä SUKSIHUOLTO ETUNIMI SUKUNIMI

4

Ota kuppi kahvia ja odota, kun huollamme suksesi

5

Laskun maksettuasi lähetämme suksesi takaisin sinulle.

Varaosat ja tarvikkeet

Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita. Myymälästämme löydät muun muassa voiteet, pulverit tai vaikka esimerkiksi uudet siteet suksiisi!