Työsuhdepyörät

HANKI NYT UUSI PYÖRÄ EDULLISESTI!

Mikä on työsuhdepyörä?
Työsuhdepyöräetuus on polkupyörä tai sähköpyörä, jonka työnantaja tarjoaa työntekijälle. Työsuhdepyörä voi olla osa palkkaa tai palkan päälle tarjottava etu. Työntekijä saa käyttää työsuhdepyörää vapaasti sekä työ- että vapaa-ajanmatkoilla.

Työsuhdepyörän verotus mahdollistaa säästämisen polkupyörän hankinnassa, sillä työsuhdepolkupyörä on verovapaa etu, jota työntekijä voi hyödyntää 1200 euroon asti vuosittain. Työnantajan mahdollistaman pyöräedun avulla voit siis valita itsellesi unelmiesi pyörän ilman kertamaksua – Maksat pyörän osissa suoraan palkastasi ja veroedun avulla säästät keskimäärin 30-40% pyörän hinnasta.

NÄIN HANKIT TYÖSUHDEPYÖRÄN

Kaikki lähtee tietenkin päätöksestä. Työntekijänä voit esittää toiveesi työsuhdepyörästä omalle työnantajallesi.

Kun työnantaja on päättänyt tarjota sinulle työsuhdepyörän ja tehnyt sopimuksen työsuhdepyöräedun tarjoajan kanssa, sinä voit tulla liikkeeseemme valitsemaan itsellesi uutta pyörää!

Työntekijän kannattaa muistaa, että työsuhdepyöräedun avulla on mahdollista saada käyttöön myös laadukkaampi ja arvokkaampi pyörä, esimerkiksi vaikkapa sähköpyörä.

Ja hei, työsuhdepyöräetu ei myöskään vaikuta kilometrikorvauksiin autolla.

SOPIMUSKUMPPANIT

Meillä on useita sopimuskumppaneita, joiden kautta työsuhdepyörän hankkiminen onnistuu vaivattomasti. Sivuilla on kattavasti infoa niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

MITÄ TAPAHTUU, KUN SOPIMUSKAUSI PÄÄTTYY?

Kun sopimuskausi päättyy, voi työntekijä lunastaa pyörän itselleen lunastusarvolla, joka on määritelty sopimuskumppanin ja työnantajan välisessä sopimuksessa. Jos työntekijä ei lunasta pyörää, se palautetaan sopimuskumppanin osoittamaan paikkaan.

Lunastusarvo on se arvo, jolla pyörän voi lunastaa itselleen sopimuskauden päätteeksi. Työsuhdepyörissä lunastussarvo on yleensä noin 1-5% pyörän hankintahinnasta, riippuen sopimuskumppanista.

 

Pyörät ovat ylivertainen valinta kestävän liikkumisen sekä terveyden edistämisen suhteen. Osallistu siis omalla panoksellasi ja hanki työsuhdepyörä!